GARANCIJA

GARANCIJSKA DOBA

Dolžina garancijske dobe je odvisna od posameznega artikla. Vsi artikli, ki v opisu nimajo navedene garancijske dobe, imajo garancijo 12 mesecev. Garancija začne veljati z datumom nakupa artikla, kar dokazuje tudi račun.

 

POSTOPEK UVELJAVITVE GARANCIJE

1. Za uveljavitev garancije potrebujete original račun ter priloženo embalažo. 

2. Izpolnite obrazec za uveljavitev garancije.

3. Artikel, za katerega želite uveljavljati garancijo, skupaj z vso originalno priloženo embalažo, računom ter natisnjenim in izpolnjenim obrazcem za uveljavitev garancije, lahko pošljete po pošti ali dostavite na eno izmed naših poslovalnic znotraj delovnega časa (stroške dostave krije potrošnik):

  • Potapljaški center AtlantisŠpanska ulica 1, 1000 Ljubljana (Pon - Ned: 10:00 - 18:00)  
  • Glavno skladišče Trstenik - Kranj, Trstenik 1h, 4204 Golnik (samo pošiljanje po pošti, osebna vročitev ni mogoča) 
  • Azimut Center, Gregorčičeva ulica 5, 5220 Tolmin - poslovalnica odprta samo med turistično sezono: 15.6 - 15.9 (Pon - Ned: 9:00 - 18:00)

4. Artikel bomo pregledali v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje 14 dni po prejemu.

5. Obvestili vas bomo, ali je bila uveljavitev garancije odobrena, in vam predstavili možnosti popravila ali zamenjave artikla. Če je uveljavitev garancije zavrnjena, vam bomo utemeljili razloge za to odločitev.

6. Popravilo artikla lahko traja do 30 dni po odobritvi garancije. V primeru, da artikla ni mogoče popraviti, ga bomo zamenjali z novim. 

7. Če nov artikel ni na zalogi ali ni dobavljiv v sprejemljivem času, se lahko dogovorimo za zamenjavo s podobnim ali boljšim artiklom.

 

*Za uveljavitev garancije mora artikel še vedno biti v obdobju garancije. Za začetek uveljavljanja garancije se šteje datum, ko nam je artikel vrnjen. 

*Pridržujemo si pravico do podaljšanja roka za popravilo artikla. O tej spremembi bomo pravočasno obvestili kupca pred iztekom prvotnega roka in navedli razloge za podaljšanje.

*Mikstri d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitno poslovno škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe artikla ali zaradi nezmožnosti uporabe artikla.


Upamo, da bo postopek uveljavljanja garancije potekal gladkoČe imate kakršnakoli dodatna vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate na info@mikstri.com

 

KDAJ GARANCIJE NE MOREM UVELJAVITI?

Garancije se ne da uveljaviti v primeru, da:

  • Je artiklu potekla garancijska doba.
  • Je bilo na artiklu karkoli zamenjano pri nepooblaščenem servisu.
  • Je kupec z artiklom ravnal malomarno (mehanske poškodbe).
  • Kupec ni shranil računa ter priložene embalaže.