O NAS

SKUPINA MIKSTRI d.o.o

Mikstri d.o.o. je družinsko podjetje z 18-letno tradicijo na področju prodaje, turizma, proizvodnje in izobraževanja v številnih športnih in reševalnih panogah. Naš reševalni segment, ki je prisoten skoraj že od ustanovitve podjetja, smo skupaj s partnerji vztrajno bogatili in nadgrajevali ter bomo to počeli tudi v prihodnje. V svojem razmeroma kratkem obdobju poslovanja smo izvedli številne projekte tako v Sloveniji kot v mednarodnem prostoru.

V našem podjetju verjamemo, da ni pomembno le, s čim opremimo gasilske in druge reševalne enote, temveč je ključnega pomena tudi njihovo usposabljanje in izobraževanje o uporabi te opreme. V okviru tega smo ustanovili lastno strokovno inštruktorsko ekipo, ki jo odlikujejo številne mednarodno priznane licence in bogate izkušnje, pridobljene skozi leta izobraževanja.

Kot največje cilje našega podjetja lahko izpostavimo prizadevanja za povečanje zmogljivosti in usposobljenosti slovenskih in tujih reševalnih enot, da bodo te lahko učinkoviteje pomagale tistim, ki nujno potrebujejo pomoč, ter izboljšanje sistema opozarjanja in izobraževanja splošne javnosti za zmanjšanje števila nepotrebnih nesreč v naravi.

Zavezani smo k zagotavljanju vrhunskih izdelkov in storitev, ki našim strankam ponujajo največjo vrednost in uporabnost. V Mikstriju si prizadevamo za vzpostavitev poslovnega okolja, kjer je skoraj vse mogoče prilagoditi željam stranke, kar štejemo za svojo največjo prednost.

 

EKIPA MIKSTRI RESCUE

TEVŽ

TEVŽ

PRODAJA IN PODPORA STRANKAM

 

NEW MEMBER

DOROTEJA

POSLOVODJA

 

MATIJA

MATIJA

INŠTRUKTOR

 

JOŽE

INŠTRUKTOR

 

SAMO

SAMO

VODJA INŠTRUKTORSKE EKIPE

 

ČLANI SKUPINE MIKSTRI d.o.o


NAŠI PARTNERJI