Šolanja in delavnice

Poleg dobave profesionalne reševalne opreme, svojim strankam pri večjih naročilih omogočamo tudi vodene vaje in delavnice. Cilj teh usposabljanj je seznaniti uporabnika z novimi, boljšimi tehnikami rabe reševalne opreme, ki se iz leta v leto posodabljajo.  

 

KAJ SO NAŠI CILJI?

Naš cilj je širiti znanje. Prizadevamo si za dovršeno uporabo dobavljenih artiklov in pripravljenost reševalnih enot, ki te uporabljajo v vseh situacijah. Pomemben del varnosti reševalnih enot ter hitrega in korektnega reševanja predstavlja brezhibna oprema, še večji del pa znanje in veščine njene rabe.

 

PROJEKTI IN IZKUŠNJE

Mikstri se lahko pohvali z lastno strokovno inštruktorsko ekipo. V sodelovanju z Zavodom za varstvo pred utopitvami ZVU in Soteskarsko zvezo Slovenije SoZS, smo izpeljali že mnogo izobraževalnih programov na področju reševanja na divji vodi, tako v Sloveniji kot v tujini.

 

Lokacija in čas izvedbe izobraževanja sta odvisna od potreb naročnika ter razpoložljivosti inštruktorjev. Lahko trajajo od par ur, do več dni, izvajajo se na prostem – na lokacijah, kjer tudi sicer reševalne enote opravljajo največ intervencij. Vsak udeleženec potrebuje popolno osebno opremo, potrebno za izvedbo usposabljanja in prevoz na lokacijo usposabljanja – oboje krije naročnik.

 

*Pridržujemo si pravico do sprembe sestave minimalne potrebne opreme udeleženca, glede na namen usposabljanja. O tem tudi predhodno obvestimo naročnika.

 

KAKO SE LAHKO PRIJAVITE NA IZOBRAŽEVANJE?

Za vsako prošnjo ali prijavo nas je potrebno kontaktirati. V kontakt z nami lahko stopite preko obrazca za povpraševanje ali e-mail naslova: info@mikstri.com. Prijave na izobraževanje ni mogoče oddati preko telefona. Ponujamo tri vrste izobraževalnih programov glede na naročnikove potrebe. Več si lahko preberete v spodnjih odstavkih.

 

  • Pri večjih naročilih nudimo brezplačno delavnico o osnovah rabe nakupljene reševalne opreme. Prošnjo za unovčitev te bonitete dopišite v obrazec za povpraševanje, ali v okence “posebna navodila za prodajalca”, v nakupovalnem vozičku pred oddajo naročila. Prošnje, poslane po naročilu ali dobavi opreme, sprejemamo na e-mail naslov.

 

  • Dnevna ali večdnevna strokovna izobraževanja. Organizira se jih v dogovoru z naročnikom, ki ni nujno tudi kupec opreme. Namen teh izobraževanj je podajanje širšega znanja reševanja iz divje vode, za čim boljšo pripravljenost reševalnih enot, ki to znanje lahko uporabljajo v širšem spektru nepridvidljivih situacij. Cena je odvisna od dolžine usposabljanja, števila udeležencev in zahtevnosti usposabljanja. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte preko e-mail naslova.

 

  • Izobraževanja po meri. Dopolnitve znanja in tehnik, individualizacija usposabljanja glede na potrebe in domače okolje, kjer udeleženci to znanje uporabljajo, ter druga usposabljanja vezana in prilagojena potrebam naročnika. Cena je odvisna od dolžine usposabljanja, števila udeležencev in zahtevnosti usposabljanja. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte preko e-mail naslova.

 

*Mikstri si kot izvajalec izobraževanja, v dogovoru z naročnikom, pridržuje pravico do spremembe kraja in lokacij izvajanja usposabljanja, do sprememb terminov izobraževanja, do vsebinskih zamenjav in prilagoditev znotraj izobraževanj glede na vodostaj, vremenske razmere, razpoložljivost inštruktorjev in druge objektivne razloge, ki pogojujejo izvajanje izobraževanja.